Meterkasten & Groepenkasten

Bij Peppel Installatietechniek kunt u uw bestaande groepenkast laten aanpassen, vervangen of uitbreiden.

 

Wanneer u onvoldoende groepen heeft en uw elektrische apparatuur tegelijkertijd gaat gebruiken zullen de zekeringen springen of uitslaan omdat u meer ampère gebruikt dan de groepenkast aankan. Vooral bij oudere huizen is dit een veelvoorkomend probleem. Dit probleem kan worden opgelost door uw groepenkast te laten aanpassen, vervangen of uit te breiden.

 

Uitbreiden van groepenkast

Het is nodig om uw groepenkast uit te breiden wanneer u meer elektrische apparaten in huis wilt gebruiken denk hierbij aan een vaatwasser, wasmachine of droger. Elk van deze grootverbruikers heeft een eigen groep nodig om te voorkomen dat er zekeringen springen of uitslaan. In veel oudere huizen zijn maar drie groepen opgenomen in de meterkast waardoor het uitbreiden van de groepenkast noodzakelijk is.

 

Verouderde groepenkast

Is uw groepenkast verouderd en aan vervanging toe? Ook daar kunt u ons voor inschakelen. Bij het plaatsen van een nieuwe groepenkast kunt u direct de groepen laten uitbreiden. Het is niet altijd nodig om de volledige groepenkast te vervangen. Onze elektricien kan beoordelen welke onderdelen er vervangen moeten worden.

 

Neem contact met ons op en wij voorzien u graag van een betrouwbaar advies.