Over ons

Peppel Installatietechniek is gespecialiseerd in elektrotechniek en is opgericht door Tom van de Peppel. Wij zijn werkzaam in Amsterdam, Almere en omstreken en in te huren door bedrijven en particulieren.

 

Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het renoveren van woningen en bedrijfspanden, installeren van laadpalen, vervangen en installeren van groepenkasten maar ook het oplossen van storingen in bijvoorbeeld een intercomsysteem. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over de uitvoerbaarheid van een andere klus. Wij zijn professioneel, eerlijk en klantvriendelijk en vertellen u graag of ons bedrijf geschikt is voor uw klus. Wij zullen u altijd van een betrouwbaar en professioneel advies voorzien.

 

Wij zijn een bedrijf waar u op kunt bouwen en komen onze afspraken na. De klus plannen wij binnen een reëel tijdschema voor u in. In overleg zijn avonduren en weekenden mogelijk. Wij kiezen voor materiaal van kwaliteit met een scherpe prijs van onze vaste leveranciers.

 

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.