Review

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Peppel Installatietechniek. Bent u tevreden over de werkzaamheden die wij bij u hebben uitgevoerd of heeft u verbeterpunten waar wij van kunnen leren?

 

Wij horen het graag van u!

Reactie plaatsen

Reacties

Edwin heus
2 jaar geleden

Ze bestaan echt nog!! Hardwerkende mensen die hun afspraken nakomen EN kwaliteit leveren!! Super gedaan Tom. We zijn heel blij met je en het geleverde werk. Top groepenkast geworden en kabels getrokken. Tx!!

Kaya
3 jaar geleden

Een echte vakman, super snelle service! Een echte aanrader

Sjoerd
3 jaar geleden

Voor de renovatie van onze keuken hadden wij contact gezocht met Tom van de Peppel. Niet alleen de leidingen en stopcontacten moeten veranderd worden ook de keramische kookplaat moest worden aangesloten. Uiteindelijk bleken er te weinig groepen in de meterkast te zijn waardoor ook de meterkast vervangen moest worden. Deze was van 1990 dus voldeed sowieso niet meer aan de eisen. Hij heeft een keurige offerte gemaakt waarbij prijs en materiaal goed in orde waren. De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd waarbij een beetje meerwerk niet in rekening werd gebracht. Alles werkt, alles weer netjes opgeruimd, en garantie op alles wat hij heeft gedaan. Zeker een bedrijf om aan te raden, afspraken worden goed nagekomen!! Sjoerd

Celine Maarbach
3 jaar geleden

Ik ben geweldig geholpen door Tom. Hij is erg vakkundig en netjes in z'n werk. Bij mij in huis heeft hij een verouderde groepenkast vervangen voor een nieuwe.

Rating: 5 sterren
1 stem